Onsdagen den 29/4

Jaha då ligger man här i soffan och glor på ishockey och bara är=) Härligt väder har det med vart så vi gick bort till kiosken och köpte glass:p Synd bara att man står inne och jobbar sånna här dagar, Hade ju hellre vart ute i solen. Men imon är det bättre för då slutar vi 13.15 pga det är röd dag på fredag. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på imon, En kompis frågade innan om vi ville komma dit och festa lite och grilla och kolla brasan så det kanske det blir=) Ett litet knytkalas, det är bäst för då har alla med sej vad dom själva tycker om. Vet inte riktigt vad jag ska skriva för har väldigt dålig fantasi just nu, därför jag inte har bloggat så mycket på sista tiden. Yeah nu står det 1-1 i hockeyn=) Hehe! Jajja ska inte tjata mer nu. Ha det så bra! Oj 2-1 till Sverige nu bara nån minut efter:P Men det är ett svårt lag att möta USA.


Fy vad hemskt!!!


Flickan tvingades sitta i en hundbur

Slogs med kedjor och behandlades som ett djur – nu möter hon sina föräldrar i rätten

Tortyren började när den danska flickan var nio år.

Hon piskades med cykelkedjor och klädhängare, hölls fast under vatten och tvingades sitta inlåst i en hundbur.

– Jag grät när de slog mig, men då slog de bara ännu hårdare, säger flickan Idag.


"Slog tills jag svimmade"

Flickan är nu 13 år gammal och i dag mötte hon sin 44-åriga styvpappa, som är pedagog, och sin 43-åriga mamma, som är sjuksköterska, i hovrätten.

– De slog mig båda två. Både i huvudet och på kroppen. En gång slog de så hårt att jag svimmade. När jag vaknade skällde de ut mig, sa flickan i dag i hovrätten enligt ekstrabladet.dk.

Låstes in i hundbur

Föräldrarna anklagas för att ha torterat och mobbat dottern från det han hon var nio år. Hon fick ofta stryk och förnedrades inför sina andra syskon. Styvpappan kunde "disciplinera" dottern genom att hålla hennes huvud under vattenytan i badkaret, tvinga henne att göra om hushållsuppgifter mitt i natten och spärra in henne i en hundbur på tomten.

– Jag grät när de slog mig, men då slog de bara ännu hårdare. Jag vågade inte göra motstånd, säger hon.

Flickan sa i dag i rättssalen att när hon tvingades sitta i hundburen väckte de henne med slag och genom att kasta kallt vatten på henne när hon somnat.

Satt ensam i mörker

Hon låstes även in på en toalett.

– En gång fick jag sitta på gästtoaletten i sex timmar i mörkret.

På kvällarna tvingades flickan massera sina föräldrars fötter.

– Men när de tröttnade på massagen sparkade de mig i huvudet, säger hon.

Flickans skola larmade

Föräldrarna nekar till misshandeln. Mamman kallar sin dotter märklig och säger att hon ofta ramlat och slagit sig och därför fått blåmärken.

Men både grannar och släktingar till familjen tror på flickan och har bevittnat hur hon blivit slagen. Även flickans skola har tidigare larmat de sociala myndigheterna.

Det var styvpappans mamma som till slut anmälde sin son och hans fru.

 

Källa: Aftonbladet.se


Trött trött trött!!

Skönt att vara hemma från jobbet för idag har jag verkligen vart skit trött. Och bara för att jag va trött just idag så blev det övertid med. Fast inte så himla länge, Slutade halv6. Just nu sitter jag bara och väntar på att Älsk oxå ska få sluta så att vi kan åka och handla och sen göra nån god mat. Är sugen på tacos:P Så gott. Men får se vad det blir. Och sen är det ju spårlöst på tv ikväll med, Älskar det programmet. Så resten av min dag kommer bestå av god mat och tv:P

                            

Grillning

Ja då blev det att vi ska grilla hemma hos en kompis idag=) Så ska hoppa in i duschen nu tänkte jag sen åka och handla. Ska bli gott:P





Söndagen den 19/4


Då va det söndag igen. Tråk. Ligger i sängen och ska snart gå upp. Kom väl hem vid halv 1 inatt så det va inte så sent men kunde ju inte somna så det blev sent till sist. Vi va hos en kompis och spelade kubb och sjöng sing star och lite sånt, Och det va rätt så trevligt=) Och idag vet jag inte riktigt vad som händer, Får väl se vad som dyker upp under dagen. Hehe! Ska i alla fall upp och äte frulle nu. Gott!

Peace out



Lördagen den 18/4


Ligger här i sängen och funderar på om jag ska gå upp kanske. Börjar bli hungrig också:s

Ja vad har då hänt denna veckan? Har då jobbat som vanligt men sen efter jobbet varje dag så har vi hjälpt Älsks föräldrar med att flytta, så det har vart fullt upp hela veckan. Skönt nu när dom har fått dit alla grejorna så det bara är upp packningen kvar. Typ det jobbigast. Hehe. men jag packade upp 6 lådor igår i alla fall medans dom andra körde och hämtade mer och hans mamma och syrra höll på med maten. Okej jag fick lite hjälp från Älsks syrras ungar:)
Okej så vad händer idag då? Har inget speciellt bestämt förutom att Älsks föräldrar ska bjuda på mat idag igen. Ska bli gott:P Men det är inte förrens vid 5 tiden så har faktiskt ingen aning om vad man ska hitta på:s Kanske börja med att gå upp. Hehe=) Jajja kommer väl på nått att göra. Ja just det kom redan på en grej, Men usch den lät inte så rolig men måste göras. Här behöver städas *SUCK*

Men men ha det så bra

My new shoes=)

Slänger in lite bilder på mina nya skor medans jag väntar på att Älsklingen ska dyka upp. Han fick jobba över:S


Tisdagen den 14/4

Nu va det ett himla bra tag sen jag skrev ett inlägg så tyckte det va på tiden att knåpa ihop ett=)


Nu va denna påskhelgen över och tillbaka till verkligenheten idag. Va lite små jobbigt att gå upp nu när man har haft sov morgon sedan i fredags. Denna Påsken har jag vart på Elmia i Jönköping i fredags och kollar på massa grymt snygga bilar:P Så det va kul, Men inte lika kul på vägen hem då jag fick migrän, Det som va tur va att jag hann i alla fall hem innan jag spydde av den. Hehe! Sen i Lördags fyllde jag år men ska vänta med att fira det för tänkte ha det ihop med Älsk senare istället. Men det blev god mat och allt i alla fall för vi va på ett annat kalas för min brors dotter fyllde år igår men dom hade kalaset i Lördags istället. Det negativa va att migränen även satt i på lördagen:S *SUCK* Sen på söndagen va det dags för brännboll med nårra kompisar och det va grymt kul för har inte spelat det på mkt länge. Men dagen efter hade jag en himla träningsvärk och den sitter i även idag. Det är magen som är värst. Men inte så konstigt att jag fick träningsverk för brukar inte springa så mycket i 3 timmar. Och sen på Måndagskvällen grillade vi. Och det va super mysigt, Årets första grillning för mej=) Så det va gott!



Ha det så bra!!!

RSS 2.0