Onsdagen den 13/5

Hejsan svejsan!
Ligger just nu i sängen och gosar med en av mina katter "Dino"



Ska väl ta och gå upp snart med, För är hungrig och plus att ja vill duscha med. Hatar morrnar för man känner sej så ofräsh efter en natts sömn. Så det är ett måste varje morron att duscha. Så ni får ha det så bra!

Tisdagen den 12/5

Ja då va man ledig idag, Tråkigt! Eller det är ju rätt skönt men menar att det är tråkigt att inte tjäna pengar.  Ligger i sängen just nu för fick ont i huvudet innan, men funderar på att gå upp och duscha och lite sånt snart. Och hoppas på att huvudvärken inte kommer tillbaka när jag reser mej:S

Kul man kan ha med bilder:P Jag är med på planscher:P Hehe..


Nä nu har jag inte tid med att ligga här längre

Snart läggdax

Usch nu börjar jag bli trött. Har vart på fika hos en kompis som fyller år idag=) Och ska upp och jobba imon med, då blir man lite trött med. Bara av att tänka på att man ska upp halv6. Men får tänka på att det är fredag imon och sen helg:D Ska nog iväg med Älsk och nårra kompisar imon och käka äkta Italiensk glass, Yammi:P Den är sååå himla god=) Ska bli gott! Sen får vi se vad som händer. Ta dagen som den kommer. Det är bäst:) Att göra allt i sin egen takt. Nä nu somnar jag snart här, Ögonen svider rejält nu. *suck* Måste gå och tvätta av sminket och sånt med. Ibland pallar man verkligen inte det fast att man måste. Men ibland lyckas man somna med det och det är så jäkla äckligt att vakna med det sen. Känner man sej inte alls fräsch. Så får väl ta att göra det nu innan jag blir ännu tröttare *Gäsp* Sov så gott allihopa <3


Onsdagen den 6/5

Just nu ligger jag bara i soffan och glor på tv. Är ledig idag vilket är rätt skönt för det va ett bra tag sen jag va det så här mitt i veckan, Fast samtidigt är det lite tråkigt för jag behöver pengarna. Men men får hoppas att där blir mer och göra snart igen. Jäkla pissväder är det med så man kan inte gå ut på ballkongen och sätta sej och sola precis. Så det finns typ inget att göra. Tänke jag skulle ta på mej en ansiktsmask så känner man sej i alla fall mycket fräschare sen=) Ja just det en kompis (Martin) fyller år idag så säger grattis till han=) Fint väder du har på din födelsedag=) Hehe!

Hmm så vad ska man göra nu, Hatar sånna här dagar! När det inte finns nått att göra och man blir så deppig av vädret. Det blir väl att jag ligger kvar i soffan och glor på dom dötrista programmen som går på dagarna, För man har ingen lust att göra nått.

                                            

Snälla sol skynda dej tillbaka så man slipper deppa ner sej totalt!!

Måndagen den 4/5

Jaha då va det ny vecka igen. Har jobbat som vanligt idag med. När vi slutade åkte vi in en runda till stan för att handla lite. Och när vi kom ut från affären så ringde en kompis och sa att hans katt hade kommit hem blodig och kunde knappt gå. Så vi fick ställa upp och få iväg katten till en veterinär, Klart man ställer upp! Och ögat såg inte så himla trevligt ut heller, Det vart helt svullet och svart. Och när vi kom till veterinären så va det som vi också trodde att han blivit påkörd. Och en tråkig nyhet va att ögat inte skulle gå att rädda. Men man får ju tänka att det kunde vart värre istället för att tänka negativt. Det är ju sånt som händer och man får räkna med att det kan hända när man har utekatt.

Här har vi lille kisen som inte va så gammal här. Nu är han1,5 år.
*Stackaren*

Nä nu ska jag fortsätta kolla på det lilla där är kvar av spårlöst. Sen kommer ballar av stål med.
Det är kul=) Men ha det så bra!!!

Kvällen den 3/5


Motto

Det är bättre att leva ensam än i dåligt sällskap"

Så sant så!!

Hemska drömmar!

Idag va man dock inte lika utvilad som igår. Jag har haft en dröm inatt som jag har drömt om och om igen 4 ggr bara inatt. Det enda som inte vart detsamma har vart personerna. Det är precis som att den går efter ett manus men att skådespelarna är utbytta. Jag tänker inte gå in på vad drömmen handlade om för bli bara ledsen och arg då men den va inte rolig iallafall:(

Men men det är iallafall skönt att vakna upp och veta att den inte är sann även om det känns jätte verkligt och man blir ledsen precis den sekunden innan man hunnit fatta att det bara va en hemsk dröm. Men men det går ju inte göra så mycket åt, för att sluta drömma går nog inte. Så man får väl stå ut:s

Iallafall i förra inlägget skrev jag att jag trodde att ju skulle ha träningsverk idag när jag vaknade, Men känner faktiskt ingenting så så jäkla otränad är jag nog inte iallafall=) Känns skönt att kunna gå utan problem=) Och till sist lite bilder!

Dom här plaggen hade gärna fått flytta in i min garderob:P


shoo!

Ja det va den turen till stranden, Kommer väl ha träningsvärk lite här och där imon när jag vaknar. Jag är ju inte den som hoppar upp på en cykel varje dag även om man kanske borde det, Det är ju jäkligt bra träning. Och det är nog inte bara cyklingen jag kommer ha ont av imon, Vi spelade fotboll där  ute med ( Med en tennisboll). Tänk er att spela fotboll med en tennisboll i all den sanden, Det va himla trögt att springa plus att det nog hade underlättat med en vanlig boll med för denna träffade man ju knappt, Hehe! Jajja är man usel på fotboll så är man:P Skönt är det i alla fall att va hemma igen, Sitter i soffan och glor på film. Härligt=) Kommer nog upp bilder från kvällens strandtur med, Ska bara försöka skaffa fram dom med, Det är kompisens kamera som vi tog bilderna med. Nä nu orkar jag inte skriva mer, vill bara lägga mej till rätta i soffan och njuta av att jag har vart duktig idag. Ha det så bra sweeties!!


God morgon!

Har precis vaknat efter en skön sömn. Har sovit hur bra som helst inatt och det är inte varje natt man gör det:s Härligt att va utvilad. Så vad händer idag?? Själv ska man cykla ut till stranden med nårra kompisar och bara sitta och grilla och spela kubb och lite sånt, Kommer bli hur soft som helst för stranden är så himla fridfull. Men det är inte förrens senare, Innan dess vet jag faktist inte vad som händer. Får väl se vad som dyker upp. Och ta dagen som den kommer=)


Snart blir det grillning=)

Då ligger man här i sängen och väntar på att Älsk ska bli klar så vi kan sticka och grilla hos en kompis. Ska bli gott för magen skriker just nu efter mat. Vet bara inte vad vi ska grilla för nått (beslutsångest). Får väl se vad man blir sugen på när man handlar. Gott ska det bli iallafall=) Älskar detta vädret så jäkla gött att slippa ha på alla bökiga kläder, Nu behöver man inte längta efter sommaren längre för nu är den ÄNTLIGEN här=) Ett tag iallafall det vet man ju aldrig, Kanske blir snö igen:s Nått som jag verkligen inte hoppas på!!!


♥En bild på hjärtan bara för att jag älskar värmen♥

Valborgsmässoafton!

Igår va det en rätt så mysig kväll hemma hos en kompis=) Vi festade lite och grillade och sen gick vi till en pub.
Men orkar inte skriva så mycket om det för måste gå upp nu, är jätte hungrig!
Så här kommer nårra bilder istället!




Tyvärr kom inte alla med på bild för jag va inte så aktiv med kameran.
Ha det så bra!

RSS 2.0