Tisdagen den 30/6

Då ska man snart ut till stranden igen, men idag kan vi nog inte va där så länge för jag vill helst inte bränna mej mer nu. Har ju blivit värre under natten med, Där jag inte hade nån bränna igår har kommit fram nu under natten. Suck. Så hela min framsida av kroppen är röd. Hehe. Skit snyggt. Or not!!! Men det blir snart brunt men det tar nog nårra dagar. Usch!
Dessutom solade jag knappt ryggen igår och när jag kom hem va den fortfarande lika vit som vanligt, Men tror ni inte den oxå har blivit lite rödflammig under natten. Det kommer sakta men säkert. Hehe. Så 2 timmar blir nog lagom. Fast vi ska ha med min sambos systerbarn oxå och dom kommer ju vilja stanna längre, Men får väl svalka mej och bada med dom med. Faktiskt riktigt skönt i vattnet när man väl har kommit i :) Nähe nu ska jag ta och äta frukost så vi kommer iväg nån gång. Men ha en riktigt bra dag allihopa:D


Bränt mej!!!!!!!

Guud vad jag har bränt mej i ansiktet. Så obehagligt(stramar och bränner) Sitter med en fryskloss och försöker kyla det, Men så fort man tar bort den så blir det lika varmt igen. Ska till stranden imon med men då blir det att smörja sej innan man solar så man inte bränner sej, Det är ju inte så himla mysigt precis. Hehe. Får se om jag kan sova inatt bara. Det hjälper ju inte att det är skit varmt här inne heller. Suck. Vill få en annan lägenhet nu.. Men det kommer väl ta tid, Ska ringa och se om det har dykigt upp någon nu den 1:a. Hope soo!

Nähe ska fortsätta se på filmen på 3:an nu..

Hasta la vista!!!



Strandsugen

Gud vad jag är sugen på att lägga mej på stranden och bara softa. Men älsklingen har ju inte kommit upp ur sängen än, börjar bli hungrig så funderar på att snart väcka honom för att äta frukost:P
Vi sa igår att vi skulle åka dit vid 11 halv12 tiden men det blir nog inte riktigt så tidigt. Det är ju nu man ska åka dit om man ska få nån plats:S Nähe om man skulle ta och duka fram då och sen väcka honom. Funderar på att ta en isbit:D Hehe!!

↓Mellbystrand↓


Söndagen den 28/6

Igår blev det en himla lång dag. Gick upp vid halv8 tiden för blev bjudna på frukost klockan 9 av sambons föräldrar. Sen satt vi bara och tog det lugnt ett tag, Sen gick vi över till Min sambos syrra ett tag och hälsade på, Men det blev bara en kort visit för klockan började närma sej halv12. Vi skulle iväg på kalas vid halv1 tiden så vi fick börja gå hemåt. Då började det bli lite stressigt för hade då 45 minuter på oss, Slå in paket, sätta på sej andra kläder osv. Men vi hann men man blir ju så himla varm av att stressa, Särskilt när vi typ har 30 grader i lägenheten. Hehe.
Men väl på kalaset så blev det att öppna paketer för lillkillen som har blivit stor nu, och det blev en hel del:) Sen efter en stund blev det fika med glass och tårta m.m. Sen tog vi bara det lugnt tills vi skulle iväg och handla en snabbis för skulle grilla på kvällen. Så det blev verkligen ett långt kalas. Kom hem vid halv12 då alla va helt slut efter ett sånt långt kalas.

↓Här har vi födelsedagsbarnet i vintras↓

♥GRATTIS♥

Minigolf=)

Så då har man nyss kommit hem från en kul eftermiddag och kväll=)
Men innan det roliga började så va vi och handlade presenter till morgondagen. Jag tycker inte det är så kul för jag är såå himla dålig på att komma på vad man ska köpa. Men det köste sej till slut=) skönt! Men denna gången hade jag börjat fundera ut innan vad vi skulle köpa, Så det underlättade en hel del.
Men sen började det roliga då, först åkte vi till mellbystrand för att spela lite minigolf. Jag kom tvåa med ett ruttet poäng ifrån ettan, som då va min sambo. Grr.. Men men kom inte sist iallafall, Vi va 4 stycken som spelade. Sen när vi va klara med det så åkte vi till Barbella och käkade, Gott:P Och sen när vi va mätta och belåtna så åkte vi vidare till en kompis och spelade lite kort, Kul:)

Och nu ligger man här igen med datorn på magen och bara softar, Ska väl snart lägga mej för vi ska upp tidigt imon. Sambons föräldrar bjuder ju på frukost imonbitti klockan 9. Frallor så det blir gott, och mysigt att bara komma till ett dukat bord. Sen vid halv1 tiden ska vi på kalas för kompisarnas son fyller hela 3 år imon:) Så det blir en fullspäckad lördag.

Måste bara säga välkommen tillbaka till solen:P Love it!!!



Ja putsa ordentligt så jag blir fin. Hahaha=)

The King of pop är död:(

Sent igår kväll fick jag en väldigt chockarande nyhet. Michael "The king of pop" Jackson är död.
Jag kunde knappt fatta det, Han som inte va så gammal. Han fick hjärtstillestånd i sitt hem bara 50 år gammal:S
Han hade planerat in 50 avskedskonserter, Han sa att det är dom sista konserterna han gör innan ridån går ner. Men han hann inte ta farväl av sina fans. Sorgligt.

Så alla ni som ser Michael som en pedofil, Sluta se det nu. Han blev frikänd och i stället kan vi väl tänka på hur mycket han verkligen har gjort för sina medmänniskor. Står i tidningen idag om han va barnens biologiska pappa, Sluta spekulera i det, Han är död för f*n, låt killen va!!!!

Jag älskar hans musik och har aldrig kunnat tänka mej att han har vart en pedofil, Och inga av dessa ryktena har fått mej att sluta lyssna på hans musik. Han startade ju upp Neverland för barn för han tycker om barn som dom flesta människor gör. Det är bara det att en vanlig människa inte kan skapa nått så stort för alla barnen. Det är bara egoistiska människor som säger att Michael har antastat deras ungar bara för att sedan kunna kräva ut miljoner i skadestånd för att hålla tyst om det som egentligen inte är sant. Så sluta med alla anklagelserna och låt Michael leva vidare i våra hjärtan som ett bra minne..  Jag vet att du har det bra där du är nu, Att komma ifrån allt lidande från denna onda jord va nog skönt för dej. Men hade gärna velat ha dej kvar:( R.I.P Michael "The king of pop" Jackson.

Nårra sköna minnen från vår kung↓



RSS 2.0